آیا می‌توانم مبلمان خود را در خانه بشورم ؟

آیا می‌توانم مبلمان خود را در خانه بشورم ؟

مبلمان از اصلی ترین اجزای دکوراسیون محیط به شمار می آید، تمیز نمودن مبلمان همواره سبب تمیزی محیط شده و چیدمان محیط را جلوه می دهد از این رو همواره این سوال در ذهن افراد نقش می بندد که آیا می‌توانم مبلمان خود را در خانه بشورم ؟

در جواب این افراد باید گفت که بله شما می توانید مبلمان خود را به صورت خانگی شستشو دهید. تنها در صورت داشتن دقت و حوصله و زمان و فراگیری آموزش شستشوی مبل مورد نظرتان و نحوه پاک نمودن لکه ایجاد شده روی مبلتان قادر خواهید بود که این کار شستشو را انجام دهید.

برچسب راهنمای شستشوی مبل

قبل از اینکه دست به هر کاری بزنید حتما مبل خود را بررسی کنید و برچسب راهنمای شستشوی آن را مطالعه نمایید. بر روی این برچسب ها علاماتی به اختصار نوشته شده که نحوه شستشو را مشخص نموده است و شما در صورت رعایت این نکات می توانید بدون آسیب زدن به مبل، کار شستشو را انجام دهید.

این علامت ها عبارتند از:

W: علامت w روی مبل نشانگر آب است یعنی شما تنها می توانید از آب و یا بخار آب استفاده کنید و مبل را شستشو دهید توجه داشته باشید در شستشوی این مبل ها از مواد شوینده نمی توان استفاده نمود.

Ws: علامت ws نشان می دهد که از محلول های پایه آب و محلول های شیمیایی محلول در آب می توان استفاده کرد.

S: علامت اختصار S یعنی این که برای تمیزی مبل ها باید، روش تمیزی خشک مبل ها را داشته باشید و نمی توانید از محلول ها یا آب برای تمیزی استفاده نمایید.

O: علامت o مخفف کلمه ارگانیک است و این نماد نشان می دهد که مبل ها از مواد ارگانیک ساخته شده اند و تنها راه شستشوی آن استفاده از آب می باشد.

X: علامت اختصار x نشان می دهد که مبل را باید با شامپوی مخصوص مبل شویی و آب شستشو دهید.

تمیز نمودن مبل های مخملی و پارچه ای

برای تمیز کردن مبل های پارچه ای و مخملی در ابتدا باید تمامی گرد و خاک روی مبل را بگیرید. این مرحله را با جارو برقی انجام دهید تا تمامی گرد و خاک و مو و زباله های روی مبل و درز های مبل گرفته شود.

بعد از زدن جاروبرقی حتما باید از پرزگیر های نرم برای جمع آوری پرز ها و کرک ها بخصوص کرک ها و پرزهای حیوانات استفاده نمایید. افرادی که حیوان خانگی در منزل دارند حتما باید این مرحله را انجام دهند زیرا جاروبرقی همه پرزها و کرک ها را جمع آوری نمی کند.

برای خاک گیری کوسن ها هم می توانید آن ها را در فضای آزاد بیرون بتکانید تا خاک گیری شوند.

تمیز نمودن بدنه و سطوح غیر پارچه ای

برای تمیز نمودن بدنه و سطوح غیر پارچه ای، از یک دستمال نرم و ماده ای تمیز کننده که البته مناسب برای جنس بدنه است استفاده نمایید و دستمال را به آرامی روی این سطوح بکشید و این سطوح را پاک کنید.

فراموش نکنید که این مواد نباید به پارچه مبل برسند.

از بین بردن لکه های روی سطح مبل

برای از بین بردن هر لکه باید ماهیت لکه را خوب بشناسید تا در جهت از بین بردن آن گام بردارید. مثلا برای از بین بردن کثیف و سیاهی و تیرگی ایجاد شده روی مبل می توانید محلول آب و سرکه درست کنید و بعد از امتحان در گوشه ای از مبل که در دیدرس نیست و اطمینان از رضایت نتیجه، دستمالی را آغشته به این محلول کنید و بعد از گرفتن رطوبت کامل پارچه، آن را به آرامی روی سطح مبل بکشید و سپس هم با دستمالی خشک و تمیز، سطح مبل را خشک نمایید.

برای از بین بردن لکه چربی می توانید با ریختن جوش شیرین و تحمل قدری زمان، این لکه را پاک نمایید.

تمیز کردن مبل با بخارشوی

استفاده از بخارشوی دارای مکنده در پاکسازی مبل ها می تواند بسیار موثر باشد. برای این کار می توانید محلولی را بر پایه آب درست نمایید که حاوی مواد شیمیایی نباشد و سپس آن را در مخزن بخارشوی بریزید و بعد از شروع بخار سازی دستگاه، نظافت و تمیز کاری مبل را شروع کنید.

بهتر است دستگاه بخار شوی را در حالت ضعیف قرار دهید و سپس از سطوح بالایی مبل به آرامی شروع به کشیدن نمایید و در آخر هم با استفاده از مکنده بخارشوی، تمام مواد و کف و رطوبت ایجاد شده را جمع آوری نمود.

اگر باز هم لکه باقی مانده بود می توانید اسفنجی مرطوب را آغشته به شامپو نموده و روی سطح مبل به آرامی بکشید و بعد از چند دقیقه پاک کردن، با استفاده از مکنده بخارشوی این کف ها را جمع آوری نمایید.

استفاده از تثبیت کننده رنگ بعد از اتمام شستشو

در آخر برای حفظ رنگ و کیفیت پارچه مبل بهتر است از تثبیت کننده رنگ مناسب برای پارچه مبل استفاده کنید. تثبیت کننده رنگ را می توانید از داروخانه ها یا فروشگاه های معتبر تهیه نمایید.

خشک کردن مبل بعد از اتمام شستشو

بعد از انجام عملیات شستشو و اتمام مراحل بالا باید به مبل زمان دهید تا خشک شود. برای خشک شدن مبل باید مبل را در محیط گرم و بسته و بدون جریان مستقیم هوا قرار دهید تا گرد و خاک روی مبل ننشیند. مبل در هوای آزاد زودتر خشک می شود ولی در فضای باز، گرد و خاک و ذرات زیاد است از این رو پیشنهاد می شود تا در محیط بسته و عاری از گرد و خاک عملیات خشک شدن مبل انجام گیرد.

نحوه شستشوی مبل های چرمی

برای شستشو و تمیز نمودن مبل های چرمی ابتدا باید با جاروبرقی مبل را عاری از هرگونه گرد و خاک و زباله و پرز نمود و سپس از دستمال مرطوب و نرم برای پاک نمودن سطوح چرمی استفاده نمود. توجه داشته باشید که دستمال رطوبت کمی داشته باشد تا مبل را پاک کند و الا روی مبل چرمی لکه ایجاد می شود.

آیا می‌توانم مبلمان خود را در خانه بشورم ؟ یا مبل را به مبل شویی بدهم ؟

شستن مبلمان در منزل نیاز به وقت و حوصله و انرژی و آموزش دارد که از همه مهم تر همین آموزش است چرا که اگر شستشو به نحو صحیح انجام نگردد، مبل دچار آسیب خواهد شد.

حال اگر وقت و حوصله برای دیدن آموزش و شستن مبل نداشتید بهتر است کار را به کاردان این حیطه بسپارید و شستشوی مبل هایتان را به مبل شویی های کارآمد واگذار کنید. مبل شویی ها مبل ها را در منزل می شویند و دارای دستگاه های مدرن و کادر مجرب و حرفه ای هستند از این رو مبلتان به راحتی و بی هیچ آسیبی شسته می شود.

مبل شویی دلفین از جمله بهترین های مبل شویی در تهران ، اسلام شهر و پرند می باشد که مبل ها را در کمترین زمان می شوید. مبل شویی دلفین دارای کادری مجرب و کارا است و همچنین به روز ترین دستگاه های مدرن دنیا را برای شستشوی مبل هایتان دارد؛ این مبل شویی مواد نانو و متناسب با مبل ها استفاده می کند از این رو مبل هایتان را بدون هیچ آسیبی در اسرع زمان می شوید.

5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا
Call Now Buttonتماس بگیرید